سیستم و استراتژی معاملاتی شخصی خود را چگونه بسازم ؟ بخش اول + ویدیو

اگر شما هم جزو علاقه مندان به فعالیت در بازارهای مالی می باشد احتمالا جملاتی همچون استراتژی معاملاتی، مدیریت ریسک، مدیریت سرمایه، حد سود و ضرر و… را شنیده اید، و اتفاقا علاقه مند به کسب درامد از این بازارهای جذاب هستید. حتما یادتان باشد برای موفقیت در این بازارها شما نیاز به سیستم معاملاتی شخصی دارید که به شما کمک میکند بتوانید کسب سود در بازارهای مالی داشته باشید. یادتان باشد اولین قانون در بازارهای مالی حفظ پول خودتان است و در گام های بعدی کسب سود!
از آنجایی که بازارهای مالی دارای ریسک بسیار بالایی می باشند پس شما برای موفقیت در این بازارها حتما باید از یک سیست معاملاتی پیروی کنید. اما یک سوال، آیا یک سیستم معاملاتی موفق وجود دارد که همه افراد بتوانند از آن استفاده کنند؟
قاطعانه پاسخ این سوال خیر می باشد و هر شخطی مطابق با روحیات، انتظارات، تحمل پذیرش ریسک، میزان سرمایه و… باید برای خود یک سیستم معاملاتی شخصی طراحی کنید و شاید قالب های کلی که وجود دارد را برای خود شخصی سازی کند، که بتواند پاسخ درستی به انتظاراتش بدهد و هم چنین ریسک معاملات را مدیریت کند.
سیستم معاملاتی، مجموعه قوانینی است که بر روش کلی معاملهگر یا تریدر در هنگام معامله در بازارهای مالی، نظارت دارد. بنابراین، یک سیستم معاملاتی، انواع معاملاتی که یک تریدر میتواند انجام دهد، بازارهایی که ممکن است در آنها مشارکت داشته باشد، تنظیمات ویژه یا ساختارهایی که معاملات با در نظر گرفتن آنها انجام میشود، مدیریت ریسک، قوانین مربوط به تعداد روزها یا بطور کلی تایم فریم معاملات، مدیریت معاملات و غیره را مشخص میکند.
وقتی صحبت از این موضوع میشود که یک تریدر درباره چه مواردی در روش معاملاتی خود باید احتیاط کند و محافظهکارانه عمل کند، با طیفی از موارد مختلف روبرو میگردد. برخی از سیستمهای معاملاتی یک راهنمایی ساده در رابطه با تنظیمات لازم و ریسکهای موجود ارائه میدهند و مابقی را به اختیار خود فرد واگذار میکنند.
ازین رو تصمیم بر این داشتیم و یکسری سلسله ویدیو شمارا با قسمت های مختلف طراحی یک سیستم معاملاتی آشنا کنیم و مسیر راه را برای شما نمایان کنیم.
در ادامه شما را به تماشای ویدیو زیر دعوت میکنیم :
احتمالا هم اکنون لزوم داشتن یک سیستم معاملاتی را بیشتر درک میکنید. در طول مسیر ما در کنارتان هستیم تا به شما کمک کنیم برای خود بتوانید یک سیستم معاملاتی شخصی طراحی و پیاده سازی کنید.
در قسمت های بعدی شما را با اجزای مختلف یک سیستم معاملاتی از جمله :
1- مدیریت ریسک 2- مدیریت سرمایه 3- استراتژی معاملاتی 4- الزامات روانشناسی و… آشنا می کنیم. و به شما راه کارهای عملی برای مواجه با FOMO می دهیم.
منتظر نظرات شما هستیم.
دیدگاهتان را بنویسید